Moja košarica

a. NAČINI PLAĆANJA U WEB TRGOVINI WWW.CRNICESNJAK.HR

a.1 Virmanom / općom uplatnicom / internet bankarstvom

  • Kod izbora ovog načina plaćanja, na e-mail adresu ćete dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
  • Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.
  • Kod plaćanja po ponudi uplatu ste dužni izvršiti najkasnije u roku od 3 (tri) dana. Nakon isteka 3 (tri) dana od trenutka kreiranja ponude, ponudu ćemo smatrati nevažećom.

a.2 Gotovinom po primitku pošiljke

  • Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.


b. DOSTAVA 

b.1 Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

b.2 Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 33.00 €. Za naručenu robu u iznosu manjem od 33.00 €, dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 5,20 €. Za pošiljke koje se plaćaju pouzećem dostava iznosi 5,20 €.

b.3 Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 - 72 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke.

b.4 U slučaju kupnje robe, vrijeme dostave pojedinog proizvoda bit će definirano i određeno kupcu putem povratne elektroničke poruke (e-mail). Vrijeme isporuke od strane prodavatelja u takvom e-mailu za samog kupca je informativne naravi i ne obvezuje prodavatelja.

b.5 Proizvod se smatra isporučenim kada kupac ili od kupca ovlaštena osoba parafira pisanu potvrdu o preuzimanju iste te istu dostavi prodavatelju ili preda dostavnoj službi.

b.6 Kupac je dužan bez odlaganja robu pregledati po primitku, u suprotnom prodavatelj ne odgovara za vidljive nedostatke na kupljenoj robi.

b.7 Odabir dostavljača je odgovornost prodavatelja, te prodavatelj odgovara samo i isključivo za izbor dostavljača.